Söndag 28 Oktober

Hej!
 
Idag har det äntligen hänt, ansökte visum kring 12 idag och bara några timmar senare så fick jag det godkänt! Nu blir resan till Australien verkligen av, no turning back, känns overkligt men jävligt kul! Får dessutom ett riktigt bra resesällskap, kunde inte bli bättre :D
 
Annars har veckan bestått av både jobb på Coop och Subway, vill jobba så mycket som möjligt, cash is king och det behövs inför Aus.
 
Helgen bestod av inflyttningsfest hos Albin på fredan och jobb lördag dag och natt.
 
Förutom att ha fixat visumet i dag så har jag även varit på Spinning tillsammans med min kära kompanjon Susanna! Får tacka henne för ett riktigt bra initiativ :D Efter passet beställde vi mat hem till mig, sen hämtade tobias upp oss och vi for till Coop för att handla lite nödvändigheter (läs choklad). Senare kom Olivia och vi fortsatte kvällen framför tvn, såg Solsidan och en jättekul film! Olivia bjöd också på chokladcheezcake, gullegull ;) Sen kom också Albin och Alexander förbi :)
 
Nu ska jag se en film och ladda om för denna vecka jobbar jag mån-sön! Känns dock inte lika jobbigt när jag har Australien i tankarna. 
 
 ♥ twins ;)

Torsdag 18 oktober

Hej!

Denna vecka har verkligen sprungit förbi och det är redan fredag imorgon = helg och jag är ledig lördag, söndag! Wihoo!
Under veckan har jag bl a jobbat, åkt hem till Hjoggis och ätit mammas mat
Idag efter jobbet for jag en sväng på gymmet där jag också träffade Tobias och Alexander, trevligt trevligt! Efter gymmet skyndade jag mig hem för att senare på kvällen for jag till Berlins och vidare till Mobacken där det hölls modevisning. Så där gick jag och visade upp deras nya fina kläder de fått in tillsammans med Emma och några andra 'modeller' hihi, superkul!!

Nu tänkte jag vika in årorna och ladda om för jobb 8-15 imorgon och sen ett skivsstångspass tillsammans med Susanna och Linn :D

 Varför ser kisse drogad ut??


Lördag 13 oktober

Hej!

Igårkväll hade jag och Mathilda en catch-up myskväll. Vi lagade jättegod tacos, pratade, åt godis och såg film osv. Det var rätt längesen vi sågs, vi hade riktigt trevligt. Sen jobbade jag natt 23.00-04.00.

Idag gick jag till Tobias för att väcka liv i han och Albin som låg och sov mitt på blanka dagen! Efter att ha varit med dom ett tag for jag hem och sen vidare till Tatung för att äta tillsammans med Josse, Emma och Linnea. Efter en bra middag med trevligt sällskap for vi först förbi hemmakväll och sen hem till mig. Nu sitter vi här och ser på Project X, jag har sett den typ 4 gånger tidigare men den är fortfarande lika bra! Jobbar natt inatt också, så på ett sätt borde jag inte se filmen för man blir så himla festsugen...haha


Blandade bilder som jag hittade på datorn här hemma i Hjogg, enjoy!

 
 
 
 

Fredag 12 oktober - Hjoggböle

Hej! Befinner mig för tillfället in tha hood, Sherwoodskogen Hjoggböle. Hehe
 
Igår gick jag på stan tillsammans med josse och linnea, mycket trevligt. Vi avslutade the big city of Skellefteå med att äta på Dallas, mumms!
 
Kände mig rätt duktig igår för att på förmiddagen (innan jag for på stan!) gjorde jag bort nödvändiga saker som att betala räkningar, handla och sen for jag också på Sun Tan för att spara min färg och bota min flagnande hud..haha?
 
Kring 18.00 for jag till Berlins och mötte upp emma, där stod modevisning på schemat så vi och två till visade upp deras fina kläder. Kan säga att det kliade rätt mycket i fingrarna, shoppingabstinensen..Nej jag måste försöka spara pengar nu inför mina stora planer! (Australien) hihi
 
Det luktar ljuvligt i huset och äntligen ska jag få äta mammas mat ♥ Det finns fördelar med att bo hemma, trust me!
 

Onsdag 10 oktober - Hemma

Hej!
Då var det slut på det roliga och back to reality för min del, men det ska bli kul att träffa alla nära och kära igen :D
 
Landade kring lunchtid idag och drog direkt från flygplatsen till Waynes för att möta upp Lisa, Emma och Linnea på Waynes där vi lunchade. Under tiden jag var hos min syster så skrev jag och hon upp en "livsplan" för mig och vi kom fram till att efter jul så ska jag dra och backpacka i Australien. Kommer du åka själv kanske ni undrar? Jag hade mer än gärna åkt tillsammans med någon men blir det så att ingen kan i slutändan så är jag fast besluten om att jag kommer att åka ändå, även om jag måste åka själv. I alla fall så verkade både Emma och Linnea väldigt intresserade av Australien så mycket av tiden på Waynes gick ut på att prata om Australien vilket var riktigt kul :D  Och Lisa som åker imorgon!! Hoppas du får en riktigt bra resa!
 
Nu ska jag återgå till tvn och 99 saker med Erik och Mackan! 
 
Bjuder på dessa fagra bilder jag tog nyss:
 I'm...
 watching... YOU!
 heheheheheheheheheheheheheheheeeeeee
 

Tisdag 9 oktober - Gävle (inlägget som skulle kommit i tisdags) opålitlig app må jag säga!

Hej!
Idag på förmiddagen har jag, syster tina och hennes två små söta döttrar melina och bonnie varit på barntimme, vilket var väldigt uppskattat för barnen! Sen lunchade vi på en sushirestaurang, det var riktigt gott, synd att inte skellefte kunde skaffa sig bra sushi...Efter vi ätit gick vi på stan och strosade runt, hittade mig bl a en mössa så nu är jag redo för kylan (det har varit lite jobbigt att ställa om sig från 26 grader till 6 grader). Efter lite shopping stannade vi för att fika och Tina hann också klippa sig. Efter en hel dag på stan avslutade jag och syster kvällen med film, pizza och tjejsnack! Riktigt bra dag, synd att man bor i Skellhell och har så långt hit till Gävle, but that's life, man får ta till vara på tiden man har tillsammans istället.


Söndag 7 oktober - hemma i Sverige

Hej! Jag har nyss tagit hem blogg.se appen och tänkte försöka se om den kanske motiverar mig till att blogga oftare. May the force be with me, eller nått haha :)

I alla fall så har jag kommit hem efter en minst sagt härlig semester så nu är jag back on track!

Befinner mig hos min syster i Gävle och kommer hem till Skellefte på onsdag. Igår var det myskväll med trerätters, vin, godis och film. Idag vankas det leklandet med syster och mina två systerdöttrar, kul! :D