Onsdag 29 februari

Igår tillbringades kvällen med världens bästa klass och även friluftsdagen idag, klagar inte!

Fredag 24 februari

Hej!
Vanlig skoldag idag = gick från 08.30-16.00 + äcklig skollunch, vilket resulterade i att jag och Paula tog en sväng förbi ica och köpte yogurth och choklad - mycket bättre än skolans version av Shepherdspie...
Annars känns det riktigt skönt med helg fastän jag jobbar typ hela helgen, det kan bli rätt kul ändå! Jobbar natt fredag och lördag så kom in på Subway för nattkäk vetja! :D
Kan förresten bjuda på lite bilder från förra lördagens fiesta:

Torsdag 16 Februari

Sitter här och googlar runt på bra recept till kladdkakemuffins för här ska det bakas :D
Roligaste av allt var ju att det fanns en speciell kladdkake-hemsida, oj vad det gillas!! ;)
http://www.kladdkakor.se/muffins
Med det sagt bjuder jag på lite arkivbilder:

Tisdag 14 Februari

Hejj!
Alla hjärtans dag idag, åh så mysigt, älskar att hela stan är fullt av hjärtan! ♥ ♥ Dagen kommer jag att fira med träning - intervallträning med laget, oj så romantisk jag är! Haha, nämen kvällen är ung och jag får väl se vad som kommer hända senare ikväll...önsketänket?
Okej jag erkänner, jag känner mig ensam! speciellt i denna tomma lägenhet... Jaja ska inte förstöra en sådan fin dag som denna, istället lyssnar jag på den här och drömmer mig bort.

Måndag 13 Februari

Dagen var äntligen kommen! Och nu undrar ni säkert vad jag menar? Jo det är såhär att jag tidigare haft mycket problem med återkommande halsinfektioner (halsfluss) och trots att jag är fri från det nu så gå inte halsmandlarna tillbaka till sitt ursprungliga form vilket gör att jag inte har känt mig helt frisk. Så ivrigt har jag väntat på ett svar om operation från sjukhuset. Jag hade egentligen varit tvungen att vänta 3 månader för svar, men så i fredags ringde de från sjukhuset och jag fick en annan persons plats eftersom de hade ringt och återkallat. Så idag var jag på operationsmöte på sjukhuset och efter att två stycken läkare och en assistent kollat i min hals så beslutade dom sig för att det var inte mer än rätt att ta bort mina halsmandlar! Det känns så otroligt skönt! Säkert svårt för er andra att förstå men oj så lycklig jag är! :')
Inte nog med det så hann vi boka sista runda 8 personers bordet på Verandan idag! Jag kan inget annat än längta till Balen!!
Toppar detta glädje-inlägg med en finfin bild från Fysiken idag:

Torsdag 9 Februari

Hej!
Nu har jag äntligen tagit tummen ur och köpt mig ett gymkort! Friskvårds It is, och på vägen dit så passade jag även på att köpa mig ett par träningsbyxor så nu jäklar!
Igår fick jag besök av Albin och Tobias och vi såg en jättebra film som hette "Straw dogs". Den får 5 av 5 toasters - alltså helt klart sevärd!
Imorgon har vi lagfest och och sen blir det kanske utgång på Olles, det blir nog kung! Fredag redan imorgon, galet vad den här veckan har gått fort :D

Söndag 5 februari

Hej!
Denna helg har bestått för det mesta av nattjobb med mina kompanjoner josse och julia. Vi spårade rätt mycket ( som vanligt ;) ) dansade i köket, skrattade för full hals, jaa jag tror det är bäst att jag stannar där. Haha men vi vet då hur man har roligt på jobbet!
?! :'D

Fredag 3 februari

Hallå världen!

Just nu sitter jag och har design på kära Balderskolan, sen har jag träslöjd på okära Kaplanskolan...näe jag bara skoja men något som känns jobbigt är att jag måste gå dit i denna kyla....BRRRRR

Igår var jag i alla fall med Josse och Julia och vi såg film och tog det bara lugnt hemma hos mig, trevligt!

Ikväll blir det jobb för hela slanten, tillsammans med Josse och Julia, är typ lite smått taggad ? Haha

Förutom jobb är helgen oplanerad så vi får se vad lilla iskalla skellefte har att erbjuda!

Nu ska jag återgå till att designa en stol vilket är vårt nya uppdrag, wish me luck! ♥

Bjuder på några arkivbilder:































































































Okej nu blev det rätt många fastän jag knappt hann till halva arkivet...det är inte lätt när man är stor bloggare! ;D


Onsdag 1 februari

Hej!
Jag är helt slut efter dagens händelser. Vi var somsagt på Umeå universitet och lyssnade på olika föreläsningar, åt tacobuffé, minglade runt och kollade läget. Efter den vistelsen börjar tankar kring val av program och universitet få en större betydelse och jag tycker verkligen Umeå universitet levererade. Jag blev riktigt taggad på universitetslivet och allt som hör därtill. Nu återstår bara frågan vad jag ska välja men det löser sig alltid i slutändan! Fick även veta att Umeå universitet var Sveriges största universitet, häftigt!
Men nu är alla mina krafter slut och det är dags att skalla kudden! Nattiii
Bara dryga 22 grader kallt ute, syns det?