Söndag 31 Oktober

Heej! :)

Fredag:
Efter skolan gjorde jag mig klar för att tillbringa kvällen i Folkan med härligt folk :D Vi pratade, dansade, lekte och dansade ännu mer, awesome! måste göras om! :D Sedan drog vi till stan och käkade på frasses och efter det landade jag, amanda och lina hemma i amandas säng! xD

Lördag:
Jag var med Amanda och vi chillade mest framför datorn och tvn, mycket trevligt! :) Senare på kvällen hjälpte jag John att vara barnvakt, det gick bra, men jag tror att vårat tekniska sinne svek oss. Först skulle vi se på film men då hittade vi inte dvdn till tvn xD Sen skulle vi poppa popcorn men vi förstod oss inte riktigt på deras mickro så vi började att poppa med defrost vilket inte gick så jättebra. Tillslut hittade vi rätt knapp men när vi skulle ta ut popcornen var dom alldeles brända...Hahaha menmen så kan det gå, det blev trots allt en trevlig kväll :D

Igår:

Som tur var hade John med sig massa godis, chips, cola osv så vi klarade oss bra utan dom brända popcornen haha (a)


Måndag 25 Oktober

Hej :)

Sitter på sista lektionen = CAD, kanonkul?

Helgen var mycket lyckad! Lördag var det partaj i Ursviken som tyvärr slutade på Max, men det var trevligt det med ;D

Söndag jobbade jag och efter jobbet tog jag det bara lugnt hemma :)

En vecka kvar till lov! TAGGA! :D

HA DET BRA! ♥


 
I lördags (Y)

Torsdag 21 Oktober

Hej!

I veckan har det varit fullt upp med bl a skolan så bloggen har tyvärr fått lida. Men i alla fall så har vi gjort bort Matte och Engelskaprovet idag, skönt!

Och snart så är det novemberlov och herregud vad jag längtar! ;D

Igår gick jag, paula och josse på stan och jag köpte sminkbortagningmedel (A) och converse! Kände mig lite sent ute, men bättre sent än aldig ;)

Imorgon efter skolan blir det jobb på Subway 16.00-19.00, kom förbi! :D



Fredag 15 Oktober

Hej :D

Ikväll har jag inte planerat något speciellt, ska bara ta det lugnt och se idol med denna älskling som jag köpte idag, mumms! (A)

Imorgon kväll blir det myskväll= film, godis, prat, osv, med saknade vänner! Blir nog kanontrevligt :D

Annars imorgon på dagen har jag inga planer, så höra av er! ;D

HA DET BRA! ♥


söt :]

Det här var förresten det vi sysselsatte oss med idag på hålet:

det kanske inte syns, men vi lekte en lek (som spårade) hahaha xD


Tisdag 12 Oktober

Hej :)

Novemberlovet börjar närma sig och lärarna lägger ju såklart alla prov före det. Känns som att det är ganska mycket nu. Men istället för att sitta och gräva ner sig i allt plugg sitter jag och drömmer mig bort. Drömmer om Barcelona! VILL TILLBAKA!






HAHAHAHAHA


Tänk om alla hade haft samma inlevelse som han, vad bra världen hade varit då xD

Söndag 19 Oktober

Hej :)

I fredags efter skolan jobbade jag (16.00-19.00) sen drog jag hem till Felix där även Josse och Linnéa var :) Vi chillade först ett tag sen gick vi till Ica och köpte godis, och efter det for vi tillbaks till Felix och såg film och pratade Mycket trevligt! :D

I lördags jobbade jag till 19.00 och efter det hämtade John, Johan och Macke upp mig med Johns nya bil. Vi körde lite överallt, bl a i Bure, haha där det var världens drag? xD Sen blev vi less och körde hem.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Jag hade tänkt färga håret mörkblont i alla fall :)

Hårfärgen jag har köpt

Världens sötaste!

STOLT MOSTER! :D


Måndag 4 Oktober

Hej :)

I lördags var det girlsnight hemma hos Lina med henne, Josse och Mathilda. Vi åt Grekisk pyttipanna, pratade, lyssnade på musik, blev lite crazy med systemkameran, gick till stan, såg film och hade supertrevligt! Måste göras om!












Vampires?


Vi sov också över hos Lina, så på söndagen gick vi på stan och jag fick med mig bl a detta hem:

NYA SKOR!! 399kr - Scorett
Hudkräm (a) 55kr - Apoteket

På söndag kväll for jag till Josse, vi var ute och gick, åt blåbärspaj mumms! såg film osv, MYS!

Sov över där och idag hade vi sovmorgon till 12.30! GILLAS! (Y)
Annars idag har vi haft "Företag för en dag" där vi fick veta massa bra saker som man behöver veta om man ska driva ett eget företag. Sen fick vi dela in oss i grupper och bestämma ett litet "företag" som vi ska driva för en dag och tjäna pengar på. Så jag, Josse, Emma och Linnéa har bakat ikväll för fulla muggar för att imorgon mellan 09:00-13.00 befinner vi oss på Norrhammarskolan och säljer fika! KOM OCH KÖP! ;D