Söndag 29 mars

Helgen har varit lugn, men oj så trevlig! I fredags stod det nattjobb på schemat. Lördag dag gick jag på stan med trevliga vänner, senare gick jag och susanna på en promenad och vi avslutade kvällen med att se bio tillsammans med linn, American pie reunion - riktigt bra!!
Idag har jag varit ute och gått tillsammans med susanna och vilket underbart väder Skellefteå bjuder på! Längs vägen vi gick på såg vi lite sommartecken - videkissar som slog ut och möss som sprang hejvilt ute på gräset! Galet, så mycket man kan uppleva i denna händelserika stad?! Puh blir helt slut när jag tänker på det..
Skämt åsido hehe. Imorgon är det ju valborgs och kan inget mer än längta, är riktigt taggad!! :D :D
Bjuder på två taggataggataggataggaaa bilder:
Reunionfesten
Förfest innan Mollys och Made Of, fullt normala? ;)

:')


Torsdag 26 April - shopping

Hej!

Idag fick jag lära mig att öppna korv och glass förbutiken på Coop Forum och det gick jättebra. Jobbade bara från 09.30 till 12.00 sedan gick jag till skolan och hade bara fysik sen var dagens nytta gjord.

Humöret är på topp eftersom stan hade kvällsöppet och jag fann mig ett par jättefina skor på Skorett som jag tänkte ha på studenten! GAAH inte länge kvar nu!!

Shopping-abstinensen måste sitta kvar från Barcelona där det shoppades en hel del för igår gick jag lös och köpte 6 st tröjor på Bik Bok! Men de hade faktiskt 50% på hela sitt sortiment så tycker därför att jag är förlåten ;)

Toppar tillslut denna kväll med min favoritmarabou - marabou digestive, mumms! :D

Det blev dessa + en superskön välbehövd tjocktröja





 
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

699:- men fyndig som jag är så var det 20% (kvällsöppet somsagt) så 560:- fick jag dessa skönheter för, värt!


Tisdag 24 april - full rulle!

Hej! 

Ja som rubriken lyder har det varit fullt upp för mig idag. Gick skola från 08.30-11.00 sen åt jag lunch. Efter det så begav jag mig med spända steg mot Coop Forum restaurangen för att jobba mitt första arbetspass i korv och glass förbutiken. Det gick faktiskt rätt bra, jag fick också några glada skratt åt min "fina" glassvåffla jag gjorde där i slutet - kul man kan underhålla kunderna i alla fall! Jobbade från 12.30-20.15 så just nu är jag rätt slut, fast på ett bra sätt :)
Fick även ett samtal från öron-näsa-halsmottagningen där de berättade att någon hade tackat nej till halsmandeloperation och frågade istället mig om jag var intresserad. Självklart tackade jag ja, så den 15:e  maj försvinner mina halsmandlar för gott (förhoppningsvis)!

Bjuder på fina bilder från Barcelona:












Hahaha vår hyresvärd hade humor i alla fall!

Ta mig tillbaka!!

Hola!

Vi lever loppan här i Barcelona! Vädret idag har levererat med 25 + grader, sol och klarblå himmel :D Dagen har spenderats på stranden Barceloneta, sen shopping, mat och ikväll/inatt vankas det fiesta på Catwalk! Clubbarna stänger typ vid kl 06.00 så natten är ung ;) ADIOS AMIGOS! Finbrännan (Y)

Söndag 8 April - imorgon smäller det!

Hej!
Hittills har jag haft ett underbart påsklov tillsammans med favoritvännerna. Vi har hunnit med fest/Nova, grillat (oj vilken sommarkänsla!), bilkurragömma, filmmys, lite spionering och en massa mer roligheter!
Allt detta kommer då toppas med att jag och några fina tjejer från klassen drar till Barcelona IMORGON! Känns overkligt! Känner att livet kan inte bli så mycket bättre och är så tacksam för att få dela allt detta med människorna runtomkring mig ♥