GAAAAAAAAAAAH


Barcelona here we come!

Ikväll har alltså jag och några härliga brudar bokat resa till Barcelona och vi blir borta hela påsklovet! Detta blir mitt 3:e besök i denna underbara stad - ÅH man kan inget annat än att ÄLSKA Barcelona!!! 

ÄR SÅ SJUKT TAGGAD!

GRATTIS SUSANNA!! 19 år!

Det är med ett enkelt inlääääägg att få på märkelsedaaan, jag har den äran, jag har den äran att gratulera! :D

Igår

Gårkvällen var inte alls planerad men så blev det impulsfest istället och jag kan säga att jag ångrar mig definitivt inte, det var en riktigt trevlig och lyckad kväll!
Först förfest hos Linneas Hampus, sen The Nova där det var riktigt bra drag och kvällen avslutades på Subway ;D

Söndag 11 mars

Hej!
Igår kom jag hem från en riktigt trevlig vecka tillsammans med min syster och hennes familj.
Åkte till Stockholm på måndag, jag och Tina (syster) shoppade för fullt och sov över på hotell mitt i schtaan, inte illa! Även på tisdagen hann vi med en liten shoppingtur och JAG körde runt med bilen mitt i stockholm för att ta oss till söder (till en inredningsaffär Tina ville handla på) och sedan vidare hem till Gävle. Resterande dagarna hemma hos Tina i Gävle har varit riktigt trevliga, mycket god mat, snack och jag hann även med att köpa en hel del saker till lägenheten från Ikea!
Tyvärr så går ju tiden så otroligt fort när man har roligt och denna sportlovsvecka har verkligen bara sprungit förbi...Men det innebär att sommaren börjar närma sig och det märker man garanterat på vädret idag - sol, plusgrader och ishala vägar.
Lunch (efterrätten) i Stockholm - Tina och lilla Bonnie
Hihi roligt omklädningsrum. Hittade mig en studentklänning = den i mitten (fast den råkade visst hamna på NO)
Hotellfrukost
Balklänningen jag hittade på Vasagatan, OJ vad jag gillar den! :D
Bonnie 2 månader
Sötnos Melina - 3 och 2 månader
Soffhäng!
Promenix till dagis

Fredag 2 mars

Hej!

Hittills har vi haft en lektion och hål, nu har vi design och skoldagen avslutas med träslöjd. Senare blir det ingen vila utan kl 19.00-04.00 jobbar jag, vilket inte känns så farligt utan har världens bästa jobbarmates så det kommer att gå vägen! :D

3 dagar kvar sen beger jag mig mot huvudstaden! LÄNGTA!


ses snart gullefjun ♥