Tack för igår!

Tack för en mycket trevlig, rolig, galen och lyckad kväll!

Förfest hos Lovisa


Taxi! Taxi!



Allstar!



Fina miner!



Subway crew!



LAS VEGAS STRIPSTEAK: Hängmörad grillad biff med Allstar butter, grillad tomat och majskolv. Serveras med Country Fries eller bakpotatis. Mumms!


Woop woop!



Haha ååh den där DJ:n som vägrade spela Levels...


DETTA MÅSTE GÖRAS OM! :D

vinn biolbiljett superlätt!

Lätt värt! Klicka på länken nedan och va med och tävla om en biobiljett, hur enkelt som helst! :D

Vill du mysa i biomörkret i höst? MrDeal delar ut ett begränsat antal biobiljetter och det är först till kvarn som gäller!


Lördag 5 november - halloween

Hej!
Jag är nyss hemkommen ifrån akuten, det  här blir alltså mitt fjärde besök på drygt en månad. Läkarna sa att de aldrig hade sett sådana uppsvällda halsmandlar förrut, känns ju sådär...Men nu ska jag äta en annan sorts penicillin och jag hoppas verkligen att jag ska slippa dessa återkommande halsflussar! Den 23:e är det operationsmöte så förhoppningsvis så får jag ta bort mandlarna inom snar framtid för såhär kan det inte fortsätta!

Gårkvällen var i alla fall supertrevlig! Halloweenfest för att fira nyblivna 18-åringen Tobias och sedan utgång på Toxic! :D Kan dock rekommendera att inte festa med halsfluss som är på G. Trots att det kanske inte känns så mycket då, men jag kan lova att dagen efter it will hit you like thousand knives! Men jag pallar inte vara sjuk längre, är så jävla less! Kvällen var då mycket lyckad, tack allihopa! ;D

Avslutar med att visa dessa ytterst fagra bilder från igår!