Måndag 28 Februari

Hej!

Jag har nyss laddat ner Skype på min telefon och jag och josse testade om det fungerade och det gjorde det! VÄRT! Så om ni har Skype tell me! :D

I fredags var det festligheter hemma hos Linn med gänget! Där många minnen väcktes (Fm static) :D Tack för en askul kväll! ;D


I lördags jobbade jag 11.00-16.00 och efter jobbet blev det mys med film och godis, mums!

I söndags hände inte alls mycket, blev bara en vilodag med film osv :)

Idag! Vilket väder! strålande sol! ASHÄRLIGT! :D

Nu är det mindre än en skolvecka kvar till sportlov och på torsdag väntas friluftsdag där detta står på schemat:
TE2D
Madrassåkning + grillning på Vitbergs och dagen avslutas med Leos Lekland! Kommer bli kanonkul!

Nu på onsdag blir det middag med Subwaypersonalen på Olles, ska bli jättekul att träffa alla nya och gamla utanför jobbet! :)

Just det! På onsdag måste våra individuella val inför 3:an vara inlämnat...åååh jag har ingen aning vad jag ska välja...vad ska ni andra välja??

Fredag 18 Januari

Hej!
Idag kom min efterlängtade mobil som jag hade beställt! :D En Nokia N8!
Det var på tiden att jag köpte en ny för min gamla mobil började få sig några år på nacken och inte bara det, den har varit med om det ena och andra! Men den var helt klart en trogen vän, men som jag nu med lättnad byter ut mot min nya vän! haha xD (som har en kamera på 12 megapixlar, gillas starkt!)
Jaja nog om det, idag jobbade jag efter skolan 15.00-19.00 och efter jobbet drog jag till min bror och hämtade min nya mobil och just nu sitter jag hemma hos han leker med mobilen, haha (inget vettigt alltså) (a)
Senare ikväll får jag skjuts hem av inte vem som helst, utan Jonathan Lindholm :D

Torsdag 3 Februari

Hej :)

Tiden bara rinner iväg. Det har redan hunnit bli februari. Det har börjat bli ljusare ute. Sommaren kryper sakta men säkert fram. Känns underbart! :D

Idag var vi "lediga" från Engelskan men såklart så fick vi läxa istället (tack Eva!♥) Men i alla fall så hade vi matteprov på morgonen och så slutade vi efter det, kl 10! :D Sen tog jag och josse 12.15 bussen hem :)

Just nu sitter jag bara och njuter av "ledigheten", skön känsla :D

Annars ikväll har jag inga planer. Ska kanske se film, filmtips? :)

Besöket i Gävle:

Mästerkockarna!


Sötnos♥