Tisdag 31 januari

Jag tror jag ska lägga ner mina mästerkocksplaner eftersom jag idag fick jämföra mina skapliga hamburgare med Johannas otroligt graciösa hamburgare på spett med bl a fetaost...Är utklassad :'(
Imorgon blir det Umeå (universitet) med en del från klassen, får väl se hur mycket universitet det kommer bli när McDonalds finns i Ume men inte i Skellefte...Vi är ju somsagt Balders fetaste klass, löper för våra liv mot Hemmakväll när de har billigt godis, springer som galningar mot matsalen när det är pizza till lunch, jag behöver nog inte säga något mer...Men jag älskar er ändå och inte nog med det så avslutade vi en kurs i kommunikation/pedagogisk ledarskap idag som vi haft sen 1:an. Läraren börjar prata bl a om skolavslutningen, skindan och avslutar med att säga att vi ALDRIG kommer att få genomleva detta igen och det får mig nästan att tappa andan...Finaste klass! ♥


Tur då att vi tar vara på tiden och drar ihop en klassfest imorgon på en onsdag? Ja somsagt vi är Te3d det förklarar allt...;)

Måndag 30 januari

Kalla mig mästerkocken! Trodde aldrig att hemmagjorda hamburgare kunde smaka så utsökt!!
Haha okej nu ska jag inte överdriva men dom blev riktigt goda faktiskt, överträffade mig själv!
Nyss har jag slängt i andra och sista omgången i tvättmaskinen och just nu sitter jag mest och väntar. Har inget planerat ikväll, kanske bäst att göra en tidig kväll eftersom jag somnade 03.30 igårnatt...aja vi får se hur det blir med det.
Förresten är det ganska svårt att komma på vad man kan laga för mat när man bor ensam som jag gör. Det vore guld ifall ni kunde komma med förslag/recept/ideér på mat åt mig!

Söndag 29 januari

Hej!

Denna helg har bara flygit förbi. Har som tur aldrig behövt känna mig ensam eftersom Josse har varit min gäst hela helgen! :)
I fredags drog jag, Josse, Julia och Oskar ut på Mollys tillsammans och det var som jag hade trott, asmycket folk! Det var nästan omöjligt att stå på dansgolvet eftersom man blev puttad från alla håll. Någon måste ha velat få ut sina aggreationer på mig eller så kanske det berodde på antalet människor på den lilla dansgolvsyta men hursomhelst så resulterade detta i att jag fick en fin fläskläpp...haha. Trots det så levererade kvällen och jag hade riktigt roligt! :D
I lördags gick jag och Josse på stan ett tag och jag hitta bl a en tröja. Sen inhandlade vi godis och till middag åt vi tacos som blev förvånansvärt gott! Senare på kvällen kom Julia och vi såg film, åt gott, pratade och hade supermysigt! Sen drog jag och Josse och jobbade natt. Det märktes att det var lönehelg vill jag lova, har sällan varit så grisigt på Subway!
Idag vaknade jag och Josse kl 15.00 (somnade kl 04.00) och jag känner att min dygnsrytm är rätt så rubbad! Menmen, idag kom Julia hit igen och vi gjorde en favorit i repris och såg film och myste. Mycket trevligt!
Förövrigt längtar jag till sportlovet för då drar jag och min syster Tina till Stockholm för att shoppa och förhoppningsvis ska vi hitta en balklänning till mig!! Efter Stockholmsvistelsen drar vi vidare hem till Tina i Gävle där jag kommer att spendera en stor del av lovet, LÄNGTALÄNGTALÄNGTA!

fredags:
smoke weed everyday

Torsdag 12 januari - Stan vs Skogen

Hej!

Detta blir den 4:e dagen som jag bor i min nya lägenhet och jag stormtrivs! Bor på sunnanå, området är jättemysigt och välkomnande. Skolan har också dragit igång igen och det känns faktiskt helt okej. Det är ju inte så mycket kvar av gymnasiet och det märks för idag började vi redan prata om burträskbingo och andra trevligheter som vi ska göra under studentveckan. Jag längtar men samtidigt känns det vemodigt att lämna denna härliga klass...Men än är det ju inte slut!
Eftersom jag flyttat från ett hus i skogen till en lägenhet i stan tänkte jag jämföra och visa hur överlägset stan är!
SKOGEN

+ Familjen
+ Fin natur
+ Nära till både privata och offentliga badplatser
- Långt till allt! Skola, jobbet, affärer osv
- Svårt att transportera sig till olika ställen (går typ 2 bussar till och hem från stan)
- Skotta på vintern
STAN

+ Nära till allt! Skola, jobbet, affärer osv
+ Mycket lättare att transportera sig (går bussar hela tiden och att cykla går jättesnabbt)
+ Det mesta händer i stan
+ Alla vänner som bor i närheten
+ Slippa skotta på vintern
- Inte lika nära till små mysiga badplatser som finns i skogen
Okej, det finns rätt mycket mer att tillägga men det där var lite översiktligt.
Det låter nästan som jag hatar att bo i skogen men det gör jag inte. Skogen kommer alltid att vara mig varmt om hjärtat, det är ju trots allt där jag växte upp. Men tiden går och i just det här skedet i livet som jag befinner mig i nu så vinner stan.
Aja nu ska jag vara duktig och laga mig någon middag, HEJS!
Paint ♥

1 januari 2012

Jaa då har det alltså blivit år 2012. Ser fram emot att se vad detta år har att erbjuda!

2011 har varit ett mycket spännande år där mycket har hänt. Jag tittar tillbaka på minnena med ett leende på läpparna.

År 2012 kommer innebära mycket förändringar då jag bl a flyttar till stan och tar studenten! Känns som att det här kommer blir riktigt bra!

Annars hade jag en trevlig kväll igår tack vare mina fina vänner! ♥