Singapore

Nu har vi landat i Singapore, nu väntar vi en timme sen 8 timmar senare befinner vi oss vid vårat mål - Brisbane!

Känner redan värmen inne på Singapores flygplats, ååh nu är det nära, yeeeey! :D

 


Framme i Abu Dhabi

Nu har vi landat i Abu Dhabi och sitter just nu på Donken och fördriver tiden lite. Vi åker med flygbolaget Etihad och kan meddela att de har lite högre standard än SAS (och jag som tyckte SAS var tillräckligt). Tv-skärm med alla möjliga filmer, tv-kanaler, spel osv och vi blev serverade både middag, efterrätt, muffins, kaffe jaa you name it! 
Nästa flyg går om drygt 3h men flygplatsen här är fin och ståtlig så vi ska nog hitta tidsfördriv. 
 
Nästa stopp blir alltså Singapore! Too be continued :D
 

Nu far vi!

(Detta inlägg skulle publicerats kl 17.30) Då har klockan börjat närma sig avgång och vi sitter alla i planet redo för vad som komma skall! Allt flyter på som det ska, nu jäklar!! Mot Abu Dahbi!
 
Ha det så bra här hemma, going to miss you<3
 

Nu lyfter vi!

(Detta inlägg skulle publicerats kl 17.30) Då har klockan börjat närma sig avgång och vi sitter alla i planet redo för vad som komma skall! Allt flyter på som det ska, nu jäklar!! Brisbane here we come!

Ha det så bra här hemma, going to miss you<3


Arlanda

Nu sitter vi på Arlanda och har just ätit lunch på något som heter Alfredo, mummsigt!

Vi har hunnit med att checka in och lämnat våra ryggsäckar, boardingkort och allt är ordnat för hela resan fram till Brisbane. Nu är det bara vänta fram till flyget, blir att fördriva tiden på Taxfreen, wiho!

Hörs senare!


Away we go

Olalaa då var dagen kommen, eller jaa natten till den stora dagen ;) Anledningen till att jag inte berättat så ingående om våra planer inför resan är för att vi inte har så värst många :$ VA? ska vi dra till andra sidan jorden, enkelresa, utan en plan. Lugn bara. Litegrann har vi allt funderat! Såhär ser resan dit i alla fall ut:
 
  • 09.50 flyg från Skeå - Arlanda 
  • Häng på Arlanda och incheckning av ryggsäckar (3h före avgång!)
  • 18.35 flyg från Arlanda - Bryssel
  • 21.35 flyg från Bryssel - Abu Dhabi (där Sex and the city spelats in :$)
  • 10.25 flyg från Abu Dhabi - Singapore
  • 23.40 flyg från Singapore - Bribane
Total restid (utan förseningar) = 31h och 5 min. Vi är alltså framme i Brisbane torsdag 31 januari kl 09.40 svensk tid. Det är 10h tidsskillnad så i Australien är det nästan läggdags och det passar ju bra eftersom jag tror vi kommer vara rätt så slitna då...;)
 
Jag uppdaterar er mer imorgon eller när jag får tillgång till internet. Nu måste jag sova, imorgon är en stor dag och jag kunde inte vara mer laddad! Let's do this!! ;D
 
Ses snart kompisar :$
 
 

Söndag 27 Januari

Jaa, så var det knappt 2 dagar kvar för mig på denna norra sida av jordklotet. På tisdag beger vi oss mot Australien. Känns otroligt, härligt, spännande, ofattbart, underbart, nervöst osvosv. Har varit många hejdå nu senaste dagarna, åh det är så sorgligt. Kommer verkligen sakna er här hemma. Men nu är det dags att ta ett stort steg och jag är så himla laddad!
 
Idag träffade jag Emma och Linnea och planerade det sista. Bjöd även mina roomates på middag och sa ett sista hejdå. Ikväll har jag packat och nu ska jag snart avrunda dagen och invänta morgondagen som då blir min sista i Skellefteå på rätt länge! 
 
Ska förresten uppdatera om vad som händer nere i Australien via bloggen så kika gärna in nån gång :)
 
source: tumblr.com

lalala

 

Through the years

Mobilbilder från början av 2010 till början av 2013, enjoy!
 
 
 
 
 

Bilder från senast

21:a december "jordens undergång"

Julbord på Arken med familjen

Lilla julafton med brudarna

Annandagen ♥


Albin aka Chef Ramsay?

Alexander aka Frodo?

Beerpong som resulterade i att vi fick ett besök av securitas, oops!

Lan där Albin agerar kock

Nyårs

Finaste! ♥♥


Bio i torsdags

Kvällsfika, mat är livet.


Lördag 5 Januari

Hej!
 
Sitter hemma i Hjoggböle och tycker lite synd om mig själv, har nämligen feber, hosta och ont i halsen...typiskt! Not what I need right now...Men idag känns det faktiskt lite bättre än igår i alla fall :)

Just nu sitter jag och klickar runt och söker efter en bra reseförsäkring inför resan, någon som vet någon bra reseförsäkring för att backpacka i Australien??
 
Idag skulle jag egentligen jobba (som alla andra dagar) men fick lov att ta hälsan i första hand denna gång, och tacksam är jag för det kloka beslutet idag!
 
Nu ska jag sätta mig framför tvn och kanske slumra in och drömma mig bort till varmare klimat, 24 dagar kvar!!
 
Tror en försäkring vore bra att ha vid sådana här utövelser ;) (Cliff jumping i Australien)