Personalfest - vilka stjärnor!

















Tack för igår, sjukt trevlig kväll!


Helgen - När lillan kom till jorden

Supermysig fredag tillsammans med favvobrudarna! Vi var i Matildagården och lekte julklappsleken, pratade och spelade "Med andra ord" som dock spårade ut! Men kul var det! :D Lilla-julafton hade vi och det har blivit som en tradition som vi har varje år och jag hoppas att den traditionen kommer att finnas kvar långt in i framtiden!

I Lördags jobbade jag 07.00-15.00 och det märks att folk börjar bli lite stressade över julklappsinhandlingen för det var otroligt mycket folk på Subway! På kvällen tog jag det bara lugnt framför tvn med min käre godispåse, lördagsgodis ju :$

Idag fick jag reda på att jag blivit moster som ni ser i mitt tidigare inlägg! :) Jag som redan är jättestolt moster över supersöta Melina får nu vara moster åt två stycken underbara flickor! Kan inte var lyckligare!! :D

Lilla-julafton:















Söndag 18 december - Moster x2

Söndag den 18 december 2011 blev jag moster för andra gången! :D Grattis Tina och Tobias!!


Här har vi dom lyckliga!

Söndag 11 december - 3:e advent

Egentligen borde jag plugga psykologi men det finns så mycket annat jag hellre gör! T.ex kollar efter nyårsklänningar!









från bubbleroom och nelly.com

Beslutsångest!

Det är ju inte länge kvar till nyår egentligen, galet vad tiden går fort! Då har man bara en termin kvar av skolan!! STUDENTEN WIHO! Men samtidigt känns det ändå vemodigt att gå ut skolan, splittras från klassen osv. Men trots det så förändras livet hela tiden men minnena kommer ju alltid att finnas kvar. Oförglömliga minnen.

saknar barcelona och saknar dig gullefjun ♥




vet inte varför men jag blir glad av dom här låtarna?





Tror det är något fel med mig? Haha sa nyss till mig själv att jag inte ska festa på ett tag så att jag kan blir ordentligt frisk. Men titta hur det blir nu? Idag kände jag mig liteliteLITE friskare än tidigare och jag känner redan taggen? Men vafan det kallas ju ung och dum så jag måste ju leva upp till det lite? ;D

Okej det där var ingen bra ursäkt och vad liknar det här inlägget? Det är kanske så att 5 halsflussar tar på psyket...? haha

Christmas lights

Idag var jag på vårdcentralen igen och det är nu konstaterat att jag inte får någon mer penicillinkur...Så nu blir det bara att härda. Inom 3 månader ska sjukhuset höra av sig och först då ska jag på operationsmöte och förhoppningsvis bli av med eländet en gång för alla.

Annars ikväll ska jag bara ta det lugnt framför tvn och knarka ipren!


Torsdag 8 december

Halsflussen tar över mitt liv, idag har jag inte gjort mer än sovit och suttit framför tvn och datorn. Förhoppningsvis får jag min 5:e penicillinkur imorgon, men läkarna är inte säkra på om det är bra för mig att äta så mycket penicillin. Men jag hoppas, för detta känns som ett mörker som aldrig tar slut.

Imorgon blir det nog ingen skola för min del heller. I helgen ska jag bara ta det lugnt och hoppas på att bli frisk en gång för alla!

Men för att inte tråka ut er allt för mycket med mitt halsmandelproblem så tänkte jag bara säga hur mysigt det känns med snö ute! Nu har vi ju t o m fått ganska mycket snö också, julstämning på hög nivå!

Tror jag faktiskt ska se ett avsnitt av julkalendern nu bara för att!

 


världens bästa klass! ♥























OJ OJ OJ! Vilka stjärnor! Detta måste göras om!