Tisdag 25 december - juldagen

Hej och godjul! :)

Börjar med att berätta att i fredags hade vi en mycket trevlig förfest och en ovaligt rolig utgång på folkparken (bådar bara gott inför annandagen)

I lördags befann jag mig kl 13.00 på Arken för att äta julbord med familjen, mysigt! Senare på kvällen hade vi tjejer det årliga lilla-julafton, denna gång hemma hos josse, mycket trevligt!!

Söndagen bestod av jobb och efter det bar det av hem till kära Hjoggböle där julen firades :):)

Gårdagen bestod av firandes och mys med nära och kära, fina presenter osv, jag är absolut nöjd! :)

Just för tillfället befinner jag mig på Coop och gör min plikt..jobbar, meen pengarna rullar in! ;) Har Australien i bakhuvudet hela tiden, bara 35 dagar kvar nu!! :D

Imorgon väntas jobb på Subway och sen fest med gamla vänner, kommer bli succé :D

 

Bilder från i lördags


Måndag 10 december

Äntligen måndag? Njaa inte direkt en efterlängtad dag men jag har i alla fall haft en riktigt kul helg!

I lördags bakade jag, mathilda, nina och amanda jättefina pepparkakshus. Senare på kvällen hämtade susanna mig och vi åkte för att handla ost och kex. Kvällen spenderades hos mig tillsammans med suss, linn, olivia, cia, albin och med ost, kex och vinmys. Eller jaa vi spårade ur lite lätt kanske men det var jävligt kul! :D Vi drog tillslut till verandan där det var mycket folk och bra drag, toppenkväll alltså!

Söndag krigade jag mig genom jobbpasset och bakismyste med glögg, pepparkakor och annat gott med Alle och Tobbe, myspys!

Just nu sitter jag på jobbet (coop) men slutar alldeles strax, wihoo!

Och imorgon mina kära vänner så flyttar jag från min kära, älskade, brunkiga lägenhet (kommer sakna dig och alla fina minnen vi har tillsammans, du ligger mig varmt om hjärtat♥) på sunnanå till en ny på getberget istället. Det kommer vara med en tår i ögat jag lämnar dig trogna lägga. Du var min första egna men det är dags att släppa taget och gå vidare...men kom ihåg, jag kommer alltid att älska dig! ♥♥

 
 

Tisdag 4 December

Hej!

Snön har vräkt ner de senaste dagarna och julstämningen börjar ta fart. Det är så himla mysigt med alla julbelysningar som täcker våran lilla stad nu. Endast 20 dagar kvar till julafton! Dock är kylan ett minus, men det hör ju vintern till så lite får man tåla. Behöver ändå inte frysa så mycket efter jul! :D

Igår kom äntligen min kära kompanjon Susanna hem från England. Så på kvällen åt jag, suss, albin och tobbe en mysmiddag på Bishops, jättegott! Efter det vinkade jag och suss hejdå till tobbe och albin och for och köpte godis för att senare mysa oss ner framför en julfilm hemma hos mig. Vi fick även sällskap av Alexander :) Kvällen avslutades med att jag och susanna satt och kollade igenom massa gamla bilder och filmer, nostalgi på hög nivå. Mycket trevligt kväll! :)

Idag har jag gymmat med Susanna och annars ikväll har jag bara degat framför tvn och julkalendern (både den nya och gamla) åh det är så bra!!
Imorgon väntas både jobb på Coop och Subway så ska försöka få lite skönhetssömn nu, nattiii :)